preskoči na sadržaj
NOVOSTI

DAN GIMNAZIJE SISAK

U petak, 9. listopada 2015. godine, Gimnazija Sisak je proslavila svoj 96. rođendan. Tom prigodom učenicima prvih razreda, njihovim razrednicima i uzvanicima su predstavljene izvannastavne aktivnosti kojima se u školi mogu baviti, kao i neka od postignuća naših učenika, članova učeničke zadruge Gimsi. Dan je protekao u znaku malonogometnog turnira na kojem su sudjelovale sisačke srednje škole: Srednja škola Viktorovac, Tehnička škola, Industrijsko-obrtnička škola, Strukovna škola, Ekonomska škola  i  Gimnazija Sisak. Pobjednički pehar je ovom prigodom ostao u rukama sisačkih gimnazijalaca, drugoplasirana je bila Srednja škola Viktorovac, a treće mjesto su osvojili učenici Tehničke škole.

U ženskom dijelu natjecanja, pobjeda je zasluženo pripala sportašicama ŽRK Sisak, koje su pobijedile gimnazijalke rezultatom 5:3.

U prostoru galerije su u debatnom nadmetanju sudjelovale ekipa afirmacije u sastavu: Sunčana Milić, Klara Ivanković, Denis Ibrišević i Jan Furlan, te negacije koju su zastupali: Iva Tonković, Katarina Nilić, Borna Andres i Vjekoslav Delić. O debati na tezu: Hrvatska treba biti zemlja dobrodošlice za migrante, publika je presudila u korist negacije, a debatu je sa zanimanjem pratio i dožupan Sisačko-moslavačke županije Marin Piletić.

U pauzi malonogometnog turnira članovi Kluba mladih Crvenog križa Gimnazije Sisak su demonstrirali pružanje prve pomoći, a sportaši i posjetitelji su se mogli okušati u vještini reanimacije i saniranja ozljeda.

Čestitamo pobjednicima, zahvaljujemo svima koji su sudjelovali i zakazujemo novo druženje uskoro!

 

 

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sanja Vuković Brodarić   datum: 9. 10. 2015.
preskoči na navigaciju