preskoči na sadržaj
NOVOSTI

Best in English

27.1.2016. putem interneta provedeno je međunarodno natjecanje u znanju engleskog jezika Best in English za učenike srednjih škola diljem svijeta. Regionalni dio natjecanja provodi se u suradnji s Institutom za razvoj kompetencija iz Praga te agencijom Czech – us, koji provode program u suradnji s Kanadskim institutom u Pragu.

Ove godine 30 učenika Gimnazije Sisak uključilo se u natjecanje iz vještina slušanja i čitanja s razumijevanjem te uporabe engleskog jezika koje je provedeno u kabinetu informatike u prostorima škole. Učenici su ostvarili zavidne rezultate, kako u pojedinačnoj tako i u konkurenciji škola.

Među 99 škola iz regije, uključujući Češku, Slovačku, Ukrajinu i Estoniju, učenici naše škole zauzeli su 8. mjesto, dok su na svjetskoj razini, u konkurenciji 479 škola, naši učenici na zavidnom 17. mjestu.

Sudionici su iznimno zadovoljni novim iskustvom koje im je omogućilo ne samo da provjere znanje već i da stvore predodžbu o kvaliteti nastavnog programa kojeg iz godine u godinu svladavaju u našoj školi.

Čestitamo !

Ladislava Furlan Zaborac

Ines Pavlinac Božičević

Sandra Nekola

Branka Sorić

 

 

                                
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Kristina Tokodi   datum: 25. 2. 2016.
preskoči na navigaciju