preskoči na sadržaj
NOVOSTI

HUMANITARNI HALLOWEEN PARTY ZA MATEU

Klub mladih Crvenog križa Gimnazije Sisak i Klub mladih SKWHAT organiziraju Humanitarni Halloween party u Klubu Skwhat, u ponedjeljak, 31. listopada, s početkom u 21 sat, uz podržavajući Lions klub Sisak.

Cijena ulaznice je simboličnih 10 kuna, te na dan akcije 20 kuna. Sav prikupljeni iznos namijenjen je za liječenje Matee Antoliš, 17-godišnje učenice Srednje škole Viktorovac, 3.r farmaceutskog tehničara kojoj je dijagnosticiran tumor na mozgu. Osim tumora, Matea ima i napadaje epilepsije.


Kako je Matea poslana na kemoterapiju u Zagreb, pohađa srednju školu u Sisku, a živi u Osekovu (ima 17 kemoterapija, a uobičajeno je njih 7-8), te će njezino liječenje zahtijevati period od dvije godine liječenja, na inicijativu mladih ljudi odlučili su u Crvenom križu Sisak pokrenuti humanitarnu akciju prikupljanja novčanih sredstava za daljnje Mateino liječenje. Matea živi sa oba roditelja, od kojih samo otac radi, te još ima tri mlađe sestre.

Ulaznice za Halloween Party u SKWHATu možete nabaviti po pretprodajnoj cijeni od 10 kuna u tajništvu Gimnazije Sisak, Caffe baru Voodoo i Klubu mladih SKWHAT.

Crveni križ Sisak poziva Siščane na dobrovoljne priloge bez obzira hoće li dolaziti na koncert. Matei je svaka pomoć u ovome trenutku dobro došla, a svi se detalji mogu dobiti u Crvenom križu na 044/545-094.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sanja Vuković Brodarić   datum: 28. 10. 2016.
preskoči na navigaciju