preskoči na sadržaj
NOVOSTI

HUMANITARNI KOŠARKAŠKI TURNIR GIMNAZIJE SISAK

U petak, 3. veljače 2017. godine u sportskoj dvorani Osnovne škole 22. lipnja održan je prvi međurazredni košarkaški turnir Gimnazije Sisak. Uz promoviranje važnosti sporta u odgoju mladih ljudi, ovom prigodom se, u prostoru Gimnazije, održala i humanitarna akcija na kojoj su se prikupljala sredstva za Učenički fond solidarnosti. Inicijativu za ovaj humanitarno-sportski dan je dalo Vijeće učenika Gimnazije Sisak, čiji su članovi sudjelovali u organizaciji i provedbi programa.

Od 18 muških ekipa koje su se prijavile na turnir prvo mjesto su osvojili učenici 3.A razreda, drugoplasirana je bila ekipa 4.E razreda, a treće mjesto su zauzeli učenici 4.B razreda. U konkurenciji djevojaka, najbolje su bile učenice 4.C razreda, drugo mjesto je zauzela ekipa 2.D   razreda, a treće ekipa 2.E razreda.

Sve utakmice su održane pod budnim okom sudaca iz Udruge sportskih sudaca Sisačko-moslavačke županije i uz podršku bučnih navijača koji su u sportskoj dvorani Osnovne škole 22. lipnja stvorili prekrasnu atmosferu. 

  

  
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sanja Vuković Brodarić   datum: 5. 2. 2017.
preskoči na navigaciju