preskoči na sadržaj
NOVOSTI

Gimnazijalci godišnjim nagradama potvrdili brojne sportske uspjehe

U utorak, 13. lipnja 2017. godine u Kristalnoj kocki vedrine održana je Svečanost dodjele nagrada i priznanja najboljim sportašicama, sportašima i školskim sportskim društvima grada Siska za školsku godinu 2016./2017. 


U kategoriji najboljih sportašica nominirana je učenica 4. razreda Stela Pavičić kojoj je za malo izmaklo mjesto najbolje sportašice grada Siska. Stela je kroz svoje srednjoškolsko obrazovanje ustrajno trenirala i uvjerljivo dobrim igrama nastupala i predstavljala našu školu. 

Posebno smo ponosni na našeg gimnazijalca Frana Senčara koji je proglašen najboljim sportašem za srednje škole u ovoj školskoj godini. Fran se posebno istaknuo među svim sisačkim sportašima jer se uspio plasirati na državno prvenstvo u čak dva sporta, košarci i odbojci.

Također, ŠSD Gimnazijalac osvojilo je titulu najuspješnijeg školskog sportskog društva grada Siska.

Naši sportaši su ove školske godine vrijedno trenirali i ostavljali svoja srca na terenima i na tome smo im izuzetno zahvalni, a nadamo se da ćemo se i slijedeće godine družiti na sportskim terenima i ostvarivati jednako dobre rezultate. 

„Biti vrijedan i dostojan poštovanja ne znači da nećeš nikad pogriješiti, ali znači da ćeš ustati svaki put kad padneš ili posrneš“

 Marita Čatić


 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sanja Vuković Brodarić   datum: 18. 6. 2017.
preskoči na navigaciju