preskoči na sadržaj
NOVOSTI

ODBOJKAŠICE I ODBOJKAŠI OSVOJILI ŽUPANIJSKU ODBOJKAŠKU LIGU

30. siječnja 2018. godine u Topuskom održalo se treće kolo županijske odbojkaške lige SMŽ.
Ovim susretom natjecateljice i natjecatelji potvrdili su svoje do sad ostvarene rezultate i zauzeli zaslužena mjesta.

  
 

 


Mladići ŠSD Gimnazijalac svoju zadnju utakmicu odigrali su protiv Srednje škole Petrinja i upisali još jednu pobjedu na ovom natjecanju. Ovom utakmicom naši odbojkaši su natjecanje završili bez ijednog poraženog seta, osigurali nastup na poludržavnoj razini i osvojili prvo mjesto županijske odbojkaše lige.

Djevojke Gimnazijalca zadnju su utakmici u svojoj seriji odigrale protiv starih prijateljica - Viktorovčanki te također pobijedile. Djevojke su na ovom natjecanju sve svoje utakmice odradile sa pobjedničkim rezultatom te se, isto kao i mladići, plasirale na poludržavnu razinu i osvojile prvo mjesto županijske odbojkaške lige.

Odbojkašice i odbojkaši će svoje medalje preuzeti u ponedjeljak, 5. veljače, na Svečanoj dodjeli godišnjih sportskih priznanja SMŽ gdje će i ŠSD Gimnazijalac biti priznato kao najbolje školsko sportsko društvo srednjih škola. Nakon toga ih očekuje poludržavno prvenstvo i borba za Poreč.

Svim našim sportašicama i sportašima te njihovim mentorima čestitamo i nadamo se da će jednako tako uspješno nastaviti svoj sportski put! Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sanja Vuković Brodarić   datum: 2. 2. 2018.
preskoči na navigaciju