preskoči na sadržaj
NOVOSTI

Obilježavanje Međunarodnog Dana žena

Povodom Međunarodnog Dana žena sisačke gimnazijalke i gimnazijalci odlučili su razveseliti korisnice Doma za starije i pridružiti se njihovoj priredbi programom poezije i plesa. Nakon nastupa zbora Doma za starije Tamara Kovačić, Karla Lukačić i Franka Sejdinović, gimnazijalke trećeg razreda, recitirale su nekoliko prigodnih pjesmama, te se osvrnule na smisao današnjeg praznika. 

Kruna programa bila je atraktivna plesna točka polaznika Športskog plesnog kluba TOP STEP, Noe Milković, učenice prvog razreda i i Luke Tominca, učenika drugog razreda Gimnazije Sisak, koji su pred prepunom dvoranom izveli dvije plesne koreografije, u režiji njihove mentorice, naše bivše gimnazijalke, Marijete Rimay. Oba nastupa bila su popraćena oduševljenjem i pohvalama korisnika i djelatnika Doma, te uvaženih gostiju koji su pratili program.

Program suradnje Gimnazije Sisak i Doma za starije vezan je uz školski volonterski projekt „Iskustvo života – moja mladost za aktivnu starost“ u organizaciji CCI Zagreb i ALD Sisak, koji potiče mlade da podijele dio svog slobodnog vremena sa starijim, ali i mladim prijateljima - iz Dječjeg doma Vrbina. Sva ova druženja obogaćuju naše mlade volontere novim iskustvima i emocijama, poznanstvima i zanimljivim događanjima, kakvo je bilo i ovo današnje.

Tekst: Marijana Milas, prof.

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sanja Vuković Brodarić   datum: 8. 3. 2018.
preskoči na navigaciju