preskoči na sadržaj
NOVOSTI

PREDBLAGDANSKE LIKOVNE RADIONICE – VOLONTERKE I GIMSIĆI NA DJELU!

Krenule su pripreme za veliku Volontersku akciju u Zagrebu, koja će 5. prosinca ove godine okupiti mlade volontere iz Siska, Zagreba i Bjelovara u zajedničkom promoviranju školskog volontiranja.

Grupi volonterki iz drugih, trećih i četvrtih razreda priskočili su u pomoć i likovnjaci koji djeluju od prošle godine u okviru postojeće školske zadruge GIMSI, a okupljaju se zasad povremeno, prema prigodi.

Zadatak ove zajedničke radionice održane 6. studenog u Likovnom kabinetu bio je osmišljavanje i izrada suvenira i poklona od keramike. Kako u projektu Iskustvo života – moja mladost za aktivnu starost učenici volontiraju u dvije socijalne ustanove - Dječjem domu Vrbina i Domu za starije, u radionicama su rado viđeni gosti naši mali, kao i stariji prijatelji iz tih ustanova.

Pozivaju se i ostali gimnazijalci zainteresirani za sudjelovanje u budućim kreativnim radionicama da nam se pridruže. Slijedeća je u utorak 13. studenog od 18 i 30 do 20 sati, pa se uključite prema mogućnostima - u suprotnoj smjeni ili nakon petog/šestog sata (detaljnije informacije i prijave kod prof. Milas).

 
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sanja Vuković Brodarić   datum: 7. 11. 2018.
preskoči na navigaciju