preskoči na sadržaj

RIJEČ PO RIJEČ….

Državnim natjecanjem iz debate završile su ovogodišnje natjecateljske aktivnosti naših debatanata, crvenokrižaša i ljubitelja filozofije i logike. Puno rada, učenja, debatiranja, volontiranja, ali i druženja i zabave, obilježili su i ovu školsku godinu tijekom koje su naši učenici ostvarili iznimne rezultate. Sunčana Milić i Tin Sertić su sudjelovali na državnom natjecanju iz filozofije koje se održalo u Trogiru od 16. – 18. travnja, a naša Sunčana je nakon pisanja testa, eseja i usmenog dijela natjecanja osvojila izvrsno četvrto mjesto.

Debatna ekipa u sastavu Sunčana Milić, Ivan Milutinović i Denis Ibrišević, uspjela je drugu godinu zaredom izboriti plasman na državno natjecanje, koje se održalo u Zagrebu od 11.- 12. svibnja i tom prilikom su se naši maturanti oprostili od srednjoškolske debate, namučivši zagrebačke ekipe na putu do finala.

Ekipa iz prve pomoći, koju je za natjecanje pripremala i na natjecanju vodila maturantica Lea Blažević, osvojila je drugo mjesto na međužupanijskom natjecanju iz prve pomoći koje se održalo 14. travnja u Sisku, a koje je ugostilo ekipe iz Zagrebačke i Sisačko-moslavačke županije.

   

   


Uz sudjelovanja na na natjecanjima i turnirima, naši debatanti su nas predstavljali i na konferencijama Model United Nations i svojim radom zaslužili iznimno priznanje – Nagradu Sisačko-moslavačke županije za doprinos ugledu i promidžbi Sisačko-moslavačke županije, koja će Debatnom klubu Gimnazije Sisak i mentorici, prof. Marini Kasa biti dodijeljena 11. lipnja 2018. godine na svečanoj sjednici Županijske skupštine SMŽ koja će se održati povodom dana SMŽ.

Iskrene čestitke svim učenicima i mentorici, prof. Marini Kasa. Maturantima želimo puno uspjeha na maturi i u daljnjem školovanju, a mladim članovima da krenu njihovim stopama!Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sanja Vuković Brodarić   datum: 18. 5. 2018.

e-Dnevnik


Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Anketa
Dnevno na društevnim mrežama (facebook, netlog...) provedem u prosjeku...


Oglasna ploča
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 400

Korisni linkovi
E-škola

preskoči na navigaciju