preskoči na sadržaj

DEBATNI KLUB GIMNAZIJE SISAK DOBITNIK NAGRADE SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

Povodom Dana Sisačko-moslavačke županije, u ponedjeljak, 11. lipnja 2018. godine, održana je u Domu INA Rafinerija nafte u Sisku Svečana sjednica Županijske skupštine, kojom se obilježilo 25 godina postojanja Sisačko-moslavačke županije.

Uz brojne goste i uzvanike koji su se obratili prisutnima i osvrt na 25 godina postojanja Sisačko-moslavačke županije, ovom prigodom su dodijeljene i nagrade i priznanja Sisačko-moslavačke županije za postignuća u protekloj godini.


Nagradu za doprinos ugledu i promociji Sisačko-moslavačke županije dobili su Lječilište Topusko, Vera Zaloker, Udruženje obrtnika Sisak, Josip Kovač Đoni, Debatni klub Gimnazije Sisak i profesorica Marina Kasa. Nagradu SMŽ za iznimna postignuća u jednogodišnjem razdoblju primili su Ljiljana Slunjski, Luka Plemenčić i Antun Pirc.
Nagradu Sisačko-moslavačke županije za životno djelo primio je ugledni publicist, novinar, scenarist i režiser, radijski i televizijski djelatnik, vrijedni kroničar Moslavine i Sisačko-moslavačke županije Dragutin Pasarić.

Nagradu su, u ime Debatnog kluba Gimnazije Sisak, primili maturanti Sunčana Milić, Ivan Milutinović i Denis Ibrišević, koji su tijekom svog gimnazijskog obrazovanja, dali izniman doprinos radu i postignućima debatnog kluba i na ovaj način se oprostili od srednjoškolske debate.

Čestitamo našim učenicima i profesorici Marini Kasa i želimo puno uspjeha novim generacijama debatanata!Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sanja Vuković Brodarić   datum: 14. 6. 2018.

e-Dnevnik


Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Anketa
Dnevno na društevnim mrežama (facebook, netlog...) provedem u prosjeku...


Oglasna ploča
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 400

Korisni linkovi
E-škola

preskoči na navigaciju