preskoči na sadržaj

PROJEKTNI TEAMBUILDING NA PLATKU

U protekla tri dana (od 12. do 14. listopada) u organizaciji GDCK Sisak i Gimnazije Sisak održan je u Velikom domu na Platku edukativno projektni teambuilding s ciljem edukacije novih članova Debatnog kluba Gimnazije Sisak, izrade projektnih prijedloga Kluba mladih Crvenog križa Gimnazije Sisak te njihovog uključivanja u projekt Upoznaj i prihvati unutar programa „Migracije i azil“.

U provedbi edukacije pomogli su nam bivši članovi Debatnog kluba Gimnazije Sisak, danas studenti (Denis, Ivan, Jan, Patrick i Matej), a poseban gost bio nam je Tomislav Veble, sudac Hrvatskog debatnog društva. Osim edukativnog dijela koji je uključivao debatni seminar, radionice o diskriminaciji, toleranciji, migracijama i azilu te debatni turnir za početnike, dio teambuildinga smo odradili u prekrasnoj prirodi Gorskog kotara i dobro se zabavili.

U pratnji učenika išle su prof. Marina Kasa i Irena Barišić Milunić, voditeljica Odjela za djecu i mlade pri Gradskom društvu Crvenog križa Sisak. Zahvaljujemo GDCK Sisak i Sisačko-moslavačkoj županiji na financijskoj potpori i vjerujemo kako ćemo naučena znanja uspješno primijeniti tijekom ove školske godine.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sanja Vuković Brodarić   datum: 15. 10. 2018.

e-Dnevnik


Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja

Anketa
Dnevno na društevnim mrežama (facebook, netlog...) provedem u prosjeku...


Oglasna ploča
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 400

Korisni linkovi
E-škola

preskoči na navigaciju