preskoči na sadržaj
NOVOSTI

DRUŽENJE MLADIH CRVENOKRIŽAŠA U SARAJEVU

Članovi Kluba mladih Crvenog križa Gimnazije Sisak, u pratnji djelatnika i mladih volontera GDCK  Sisak i Gimnazije Sisak, posjetili su 13. i 14. studenoga 2015. godine članove Kluba mladih Crvenog križa Kantona Sarajevo i Kluba mladih Federacije Bosne i Hercegovine. Tom prigodom mladi su razmjenili volonterska iskustva, upoznali svoje vršnjake s aktivnostima koje provode u svom gradu, te upriličili zajedničku radionicu na temu komunikacijskih vještina. Mladi volonteri Kluba mladih Kantona Sarajevo proveli su svoje vršnjake gradom  i upoznali s bogatom poviješću i znamenitostima grada Sarajeva s posebnim naglaskom na bogatstvo kulturnih raznolikosti.

Ova posjeta dio je aktivnosti u sklopu projekta Upoznaj i prihvati, koji GDCK Sisak provodi s ciljem upoznavanja kulturnih različitosti, prihvaćanja raznolikosti, te razvijanja tolerancije i smanjenja diskriminacijskog ponašanja kod mladih.

Izrazivši svoje zadovoljstvo ovim susretom i posjetom, mladi volonteri su izrazili i nadu da je ovo samo početak dugoročne suradnje dvaju klubova i realizacije novih zajedničkih projekata i aktivnosti.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sanja Vuković Brodarić   datum: 17. 11. 2015.
preskoči na navigaciju