preskoči na sadržaj
NOVOSTI

ZAJEDNO DO NOVIH PROJEKATA

U petak i subotu, 28. i 29. listopada 2016. godine u prekrasnom ambijentu Velikog doma Platak na Platku, održan je team building na kojem su sudjelovali članovi Debatnog kluba Gimnazije Sisak, Kluba mladih Crvenog križa Gimnazije Sisak, te sudionici Erasmus+ Youth Exchange projekata Let's Play i Mentalno zdravlje mladih sa svojim voditeljicama Kristinom Sučić i Zrinkom Hafizović iz Grada Siska.

Cilj ovog druženja je bio predstavljanje aktivnosti i projekata u kojima naši učenici sudjeluju, kao i međusobno upoznavanje i povezivanje u svrhu osmišljavanja novih projekata i aktivnosti koje će se provoditi i prijaviti tijekom ove školske godine. 


Tijekom dva dana učenici i voditelji su prošli niz edukativnih i kreativnih radionica, iskusili učenje preko eksperimentalnih igara te poslušali debate na teze „Biti gej je okej“ i „Treba uvesti nošenje školskih uniformi“, uz aktivno sudjelovanje u raspravi o predrasudama, diskriminaciji i prihvaćanju različitosti.

Radionice su provodili djelatnici GDCK Sisak Irena Barišić Milunić i Dinko Kovačić te sudionici projekta Erasmus+ Let's Play: Matej Gregec, Patricija Šprišić, Dino Lalić i Kristina Sučić. Financijsku potporu za provedbu ovih aktivnosti dala je Sisačko-moslavačka županija, a sudionicima se aktivno pridružio i  pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport Darjan Vlahov.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sanja Vuković Brodarić   datum: 1. 11. 2016.
preskoči na navigaciju