preskoči na sadržaj
NOVOSTI

Oskar znanja i nagrade za izvrsnost SMŽ

    

Kraj školske godine je prigoda da se prisjetimo uspjeha i nagradimo najbolje. Tako  su ove godine u ponedjeljak, 19. lipnja 2017. godine, u prostoru Državnog arhiva u Sisku učenicama i učenicima osnovnih i srednjih škola, koji su osvojili prvo, drugo ili treće mjesto na državnim natjecanjima, uručene nagrade za izvrsnost Sisačko-moslavačke županije. Župan Ivo Žinić je, zajedno sa svojim zamjenikom Romanom Rosavcem, u  uručio prigodne nagrade prvoplasiranim učenicima i njihovim mentorima. Od sisačkih gimnazijalaca nagrade su primili:  Adrian Božić za osvojeno prvo mjesto na državnom natjecanju iz logike, Matija Ilišinović za osvojeno drugo mjesto na kvalifikacijama za Međunarodnu filozofsku olimpijadu i Tin Sertić za osvojeno treće mjesto na državnom natjecanju iz matematike. Nagrade su primili i mentori prvoplasiranih učenika, prof. Marina Kasa i prof. Dragan Milojević

Uz ovu nagradu, posebna čast pripala je Adrianu Božiću i njegovoj mentorici Marini Kasa, kojima je na svečanosti održanoj na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, 29. lipnja 2017. godine, uručen i Oskar znanja.

Oskar znanja, najznačajnija nagrada i priznanje za postignute iznimne uspjehe u obrazovanju, kojom se već 13 godina nagrađuju najuspješniji i najizvrsniji učenici, dodijeljen je pobjednicima ovogodišnjih državnih i međunarodnih natjecanja.

Nagrade učenicima i mentorima uručili su ravnateljica Agencije za odgoj i obrazovanje Jadranka Žarković-Pečenković, pomoćnik ministrice znanosti i obrazovanja Momir Karin i predsjednik Hrvatske zajednice županija Goran Pauk.

Čestitamo nagrađenim učenicima i mentorima!
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Sanja Vuković Brodarić   datum: 2. 7. 2017.
preskoči na navigaciju